Άγγελος Βαλαβάνης

Written by nedelkos. Posted in Καλλιτέχνες

Ο ‘Aγγελος Βαλαβάνης σπούδασε τύμπανα στο Σύγχρονο ωδείο θεσ/ νίκης με καθηγητή τον Κώστα Παγωνίδη και τελείωσε την Σχολή JAZZ – ROCK με άριστα, στα τύμπανα,την jazz θεωρία,το ρυθμικό σολφέζ και το ear training.
Παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα με τον Κώστα Αναστασιάδη.

Είναι διπλωματούχος,

1.UWL-London College of Music-Level 7 Fellowship Diploma in Music Performance FLCM (Perf).

2.Rockschool Level 6 Licentiate Diploma in Music Performance LRSL (Perf).

3.Πτυχιούχος Grades 8&7 University of West London / London College of Music.

4.Πτυχιούχος Ντραμς Σύγχρονου Ωδείου Θεσ/νίκης.

5.Πτυχιούχος Ενοργάνωσης.

Από τον Ιούλιο του 2017, είναι ο πρώτος Έλληνας ντράμερ που είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος West London University, Fellowship Diploma in Music Performance FLCM (Perf) at Level 7, Master’s degree.

Απο το καλοκαίρι του 2014, ειναι ο πρώτος ̈Ελληνας ντράμερ που είναι κάτοχος και ο πρώτος με διάκριση [distinction], του ανώτατου διπλώματος Rockschool Licentiate in Music Performance LRSL (Perf) at Level 6, Bachelor’s degree.

Το καλοκαίρι του 2010 έγινε κάτοχος, με διάκριση [distinction], των grades 8 &7 TVU advanced graded examination in music performance drum kit του LCM[London college of music] του κρατικού πανεπιστημίου West London University.

Εργάζεται ως καθηγητής σε ωδεία και σχολές και εκπαιδεύει τους μαθητές του για εξετάσεις από ειδικούς άγγλους καθηγητές με στόχο, την απόκτηση πιστοποιητικών και διπλωμάτων, αναγνωρισμένων διεθνώς.

Απο 16 χρονών εως σήμερα συμμετείχε σε συναυλίες,τηλεοπτικές εκπομπές, ηχογραφήσεις και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα με επώνυμους και μη, καλλιτέχνες σε πολλά και διάφορα στυλ μουσικής σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  • Κατίνας Παξινού 23,
  • 13341 Άνω Λιόσια
    Αθήνα-Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Δευτέρα - Σάββατο:
  • 10:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ