Άγγελος Μιχαηλούδης

Written by Gavriil. Posted in Καλλιτέχνες

Άγγελος Μιχαηλούδης

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Άγγελος Μιχαηλούδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1986. Σε ηλικία 14 ετών άρχισε μαθήματα drums στη Μουσική Σχολή «Ακαμάντιδα» και έπειτα συνέχισε τις σπουδές του παρακολουθώντας μαθήματα drums, θεωρίας, σολφέζ, τζαζ αρμονίας και ιστορίας της τζαζ στο τμήμα Jazz-Blues-Rock του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Το 2015 ολοκλήρωσε της σπουδές του στη Μουσική Ακαδημία ARTE όπου απέκτησε το πτυχίο Μουσικών Σπουδών με ειδίκευση στην εκτέλεση κλασσικών κρουστών.
Έχει λάβει μέρος σε διάφορα σεμινάρια με καθηγητές και performers από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ υπήρξε μέλος της Συμφωνική Ορχήστρας Νέων Κύπρου ως ο κορυφαίος κρουστός. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις ως εκτελεστής κρουστών, οι σημαντικότερες από τις οποίες περιλαμβάνουν: συναυλίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, συμμετοχή σε 2 έργα με κουιντέτο κρουστών για τη συναυλία «Πνοές, Φωνές και Κρούσματα» για τα 40 χρόνια του συνθέτη Φαίδρου Καβαλλάρη, συμμετοχή σε συναυλίες με το φωνητικό συγκρότημα «Avanti 4», συναυλίες με το συγκρότημα «Κυπρογένεια», συμμετοχή στη μουσικό-θεατρική παράσταση του Artes Opera and Musical Studio καθώς και στα παιδικά μιούζικαλ «Γουρουνιάσματα», «Γουρουνιάσματα 2» και «Γουρουνιάσματα 3» ως μέλος της ζωντανής ορχήστρας. Παράλληλα, έχει εμφανιστεί με συγκροτήματα σε φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεργάστηκε με διάφορους καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις με διάφορα μουσικά σχήματα.
Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται με επιτυχία ως καθηγητής Drums και κρουστών στη Λευκωσία, καθώς πολλοί από τους μαθητές του έχουν διακριθεί για τις επιδόσεις τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  • Κατίνας Παξινού 23,
  • 13341 Άνω Λιόσια
    Αθήνα-Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Δευτέρα - Σάββατο:
  • 10:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ